i was jinxed today!

ouh2 arini mmg tragedi gk la sbnrnye utk aku..arghh!!
ntah la,ape yg aku buat sume serba xkne arini keh3....
ok2...mule2 pd pg nih,aku bgun dlm kul 9..tyme tu tringt la dh jnji ngn noddy,nk gi BSN,nk gi bukak akaun PTPTN kt sri gombak..then tgh mamai2 tuh,sms la noddy,tnye nk gi sne kul bape...noddy ni plak xbls2 pn sms aku,aku pn ape lg,smbg tdo je la wa3 ^_^
in about half an hour later,mak cak aku plak kol aku,minx tlg antakn dia blek umah mak ngah aku...adoii dh la penat ice skating smlm xabes lg,tdo plak kt bilik aircond nye,mmg liat gler mau bgon haha ^_^ then,xpela,demi mak cak kesayanganku,aku gagahkn diri gk utk kuar bilik tuh (haha seyes,mmg lembik gile pg td,bdn still saket2 lg ouh..penangan ice scating x ilang lg hehe)
dgn xmandi lg,mate sembab nye,aku pn brsiap pki tdung then gi kuar drive amek mak cak kt tmn rowther...after dat,aku blek umah...on laptop jap,tgok2 dlm mespes jap...tbe2 dpt msj dr noddy,tnye aku kt ne dh...alamak!! noddy dh ciap ke??aku dh la xciap ape2 lg neh! waa!!
haha then aku ckp la kt noddy to wait for me kn...dia tggu aku kt greenwood,gi mkn jap...so aku ade time la mau bersiap...dh ciap2 tuh,aku cri la beg aku...beg silang tropicana life wrna hitam merah tuh..pnye la cri2,xjmpe gk..dh search dlm stor,dlm bilik mak bapak aku,bilik kakak aku,bilik adik aku..haha xde gk..bengang seyh!! nseb bek mak aku rela tggu aku jap dlm kete...last2 aku amek beg besar jek...haha..then,gi amek noddy kt greenwood...
so,after my mum dropped us at BSN,ktrg pn trus la do our thing...gi bukak sspn...nk process tu pn 1 hal gk adoii...kne gi fotostat ic dlu,so kuar la ulang-alik dr pntu bsn tuh hahax..after dh finish tuh,gi pjbt pos jap,noddy nk anta pos laju mp3 kwn klate dia...kakak kaunter tu plak kate kne balut kotak tuh..so,gi r kdai stationery kt sblh kfc tuh..haha alang2 dh smpi kfc tuh,ktrg gi lunch la jap kt sne...then gi poslaju mp3 tuh,then blek...
haa the main event!! hehe ^_^ dh naek bas metro dr sri gombak,aku trun la kt greenwood,noddy straight ahead la dlm bas lg utk ke umah dia...aku pn tggu la bas T226 RAPIDKL utk lalu kn...dlm stgah jam la gk...dh smpi dh,tp last2 dia xmsuk dlm tmn melewar dowh!! bapak tensen aku...!! aku kol mak aku,mak aku kate dia lmbt blek,sruh aku gi umah mak ngah aku..adoii sme jek klu aku jln kaki blek umah aku...so,i've no choice..aku pn jln kaki la blek...bapak jaoh uwh kne jln kaki...jaohnye mcm ko jln dr chow kit ke CM..weh seyes weh,bapak jaoh hahax...xpela aku exercise skali hehe ^_^
nseb bek la aku pki selipar jamban jek,xde la kaki aku melecet truk sgt..and the weather..wahh redup skali haha ^_^ it took about an hour la to get home by walking...so smpi umah jek,dr luar gate umah aku lg aku nmpk...... "aik??kete mak??awat aku jln td xnmpk dia pn??kate td lmbt blek??aish xley jd neh!!" so,aku msuk umah,gi kt dapur,then i saw muka kak dila dlu..."aik?kakak dh blek??" then tbe2 kak dila ketawa..dia tnye,"hana ke dak pompuan yg jln kt tepi jln tuh??!!" adoii berapi je uwh! bknnye nk tumpangkn aku!! tgh bengong2 jap tuh,tbe2 ade org trun dr tgga..aku toleh,tgk..?? "mak??!!!" lg berapi meletop kalah gunung berapi aku uwh! wahahaha mmg tragik la td hehe ^_^
haha so,moral of the story...len kali kne up to date...kol mak byk2 kali tnye mak kt ne skrg??haha...
secondly,jgn asyik tunduk msj2 jek time jln,mmg ko xkn nmpk la kakak ko ke mak ko ke tgh drive kt tepi batang idong ko jek wakakaka ;DD
so,after dat,aku mls mau lyn kepala aku yg tgh panas tuh,aku trus tdo...berdengkur n berdengkur laa...haha pedulik ape aku hee~
THE END

LIKE KALAU SUKA.

1 comment:

  1. After up on Our Risqu‚ Prices at www.Pharmashack.com, The Unrivalled [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Chemist's boutique [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Smoke Terrific Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Bias a Pre-eminent Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] In impaired of Your Provisions ! We Detail away Trade sapience adduce [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails