seronok dlm penat ;)

haha poyo jek nana kate sebok dgn aktiviti kampus!! hak3!! ;DD
(padahnye otak dh stuck ngeh3~)




hehe tgok tjuk pn pelik,bole jek seronok dlm kepenatan en?? ;DD ofcoz la,sometimes dlm ape2 yg kita lakukan, asalkn kita lakukannye dgn ikhlas, sekali dgn usaha keras kita sendiri, mmg berbaloi-baloi ;DD hehe penat tuh mmg la penat, tp puas gk sbnrnye ;DD and the fun part is..???




assignment aku sem nih byk gune technology!! my favourite thing ;DD especially subjek MIS (Management Information System) hehe~ (aii bodek lecturer ke?? hik3) haha xdela,klu ikutkn course outline,mmg buhsan pn sbnrnye tgok blaja theoretical nye.. tp bile bab assignment nih,seronok gk la rupenye, asalkn kita pndai utk enjoy kn diri kita ;DD first assignment, kne tahu ape tu Google sites.. huh first time dgar,pe mende tuh xtau.. haha korg tau ke?? ;PPP xtau?? cari la sndri,tnye jek pakcik Google sndri ;PPP




oh2 and lagi 1, utk subjek Marketing Principles, each group must find a NEW product that is available in the market.. haaaa bkn setakat product yg new phone model tuh,ohhh tidakkk~ sir ktorg nk yg advance punye, product yg mmg xprnh digunakan sblm nih.. mcm dia ade bg contoh la "kn best klu ade kamera yang bila kita panggil dia,dia datang sendiri.. kita sebut, KAMERA. then kamera pn datang ke tangan kita."



haha gile bantai gelak 1 klas ;DD hehe itu la cikgu RAIN kitorg ;DDD gile sporting ;))) hee tp tu la,pnye la nk cri product bru kt pasaran nih mmg susah,lagi2 malaysia nih agk ketinggalan dr segi pemasaran produk trbaru nih (=_=) tp still ok la kot ngee~




tgh godek2 kt pakcik Google, seluk sane sini,last trnampak la product Sony nih yg still in progress, dijangka akn kluar 2020 nnti,tp rsenye mcm akn kluar lg awal la kot ;DD aku jumpe psl product nih kt website ni ;DD







mmg design nye utk jd mcm wrist computer ;DD





ade choice color hijau ngn pink lg ;DD comell~





gile hi-tech pnye la, aku first time tgok pn wahhh cantek nyee~ ;DD product nih blm available lg,still bikin dlm proses hehe ntah btul ke x ayat tuh ;PPP

k la guys, tgh dlm kesengalan mode, tp kne siapkn assignment lg nih so wish me luck (=_=)


LIKE KALAU SUKA.

3 comments:

  1. cool gla la sony 2!!
    ak nak satu! :DD

    ReplyDelete
  2. hee tggu la dlu product nih kuar ;DD

    ReplyDelete
  3. hee tggu la dlu product nih kuar ;DD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails