pakcik Google muda!

salam semua, apa khabar?? ;DD moga-moga sihatlah kehendaknye ;)) dah pukul 2.21 pagi, mata still segar bugar O_O haha~

hee aku dengan kawan2 memang suka panggil Google nih pakcik ;DD nak panggil macam mane pn xpe kot, ikut suka aje (=_=)' hehe knape aku cakap dia muda?? sebab aku yang buat dia muda haha ok2 merepek lagi *_*

sebenarnya nak introduce satu site nih.. xtau la korang dah lama tau atau aku yang baru tau hahaha ;PP site nih diberi nama http://www.startskins.com/ and function dia?? ia boleh tukarkan background Google search engine yang putih segar lagi suci tuh kepada layout atau background yang korang suka ;DD kira macam nak buat layout profile myspace ke yang dah berkurun x bukak tuh, atau facebook ke.. tapi yang nih boleh apply kat Google ;))


ok aku dah buat my own hehe ;))

daripada yang putih melepak buat mata aku bersih nih:







kepada yang boleh buat mata aku cair plak :




hahaha ok tu perumpamaan jek ;DD as i reallyyyy miss this guy
;DD
ok fellas, pegi la cuba *kalau berminat ;DD*

LIKE KALAU SUKA.

2 comments:

  1. huh..smart gak wt cmtu..huhu..nk try bt gak ler...

    ReplyDelete
  2. hehe buat la, set as homepage sekali ;DD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails