oh my baby~

Assalamualaikum!

hehe mahu minta budi baik jasa readers sekalian yang disayangi ngeee~ :DD aku ada sorang anak buah nih, bukan Maryam si Kenet yek teheee~ :) kali ni nephew Dhani plak ;))


mama nephew aku nih ade masukkan anak dia join contest daripada Gap ni ;)) khas untuk babies la, memang comel2 sume hehe rasa nak cubit jek pipi sekor2 sorang2 hehe ;DD hadiah untuk contest nih, boleh buat photoshoot untuk baby yang menang hehe ;DD serius wehh anak buah aku nih memang fotogenik, senang nak senyum, ASALKAN botol susu dia ada teheee~ :D


oryte2, bagaimana mahu vote?? sila ikut steps di bawah :

Step 1: Go to www.facebook.com/gapmalaysia kalau belum 'like' FB Gap nih sila 'like' dulu ;)

Step 2: Go to tab 'Casting Call' then click "Malaysia"

Step 3: Browse for Muhammad Dhani Darwisy bin Mohd Anzaad

Step 4: Click his photo and click VOTE


mahu sneak peek gambar nephew aku nih?? teheee~ kalau korang tengok nih mesti geram jugak tau, x tipuuu~ ^_^





OMG~ who can't resist that smile, right??!! :DD ape lagi, silalah vote k ;)) sikit jek amek masa dan tenaga untuk klik jek ngeee~ :DDD

LIKE KALAU SUKA.

4 comments:

  1. amboi nama... panjang nya... hehe.. comel ja..

    anyway.. blog menarik... follow anda...

    ReplyDelete
  2. cute3!!nk peluk2 je rase2!!:)
    leo follow!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails