Maher Zain is coming!! ;DD


Assalamualaikum dear readers ;DD i'm sooo excited!! hehe~


aku tengah main facebook tadi.. and then aku nampak post nih kat profile Maher Zain ;)) ape dia?? hee~


jadual untuk tour dia kat Malaysia ;DD

ehem2~ check on 6th October?? ;DD yes, dia datang gak ke IIUM ;DD harap2 sangat dia datang gak huhu.. why?? because of this ;DD (refer to pic below~macam soalan exam plak hek3)




hehe and yes again, Alhamdulillah aku dapat gak beli tiket untuk ke musical theatre and nasyid concert -> Palestine tomorrow will be free ;)) sambutannya amat menggalakkan.. kejap jek tiket dah sold out.. aku dapat beli ni pun sebab thanks to kak izzati normuda, orang dalam untuk program nih ;)) tapi jangan kata dia berat sebelah yek, sebab memang dah lama tempah tiket nih, sebelum cuti raya lagi tau haaa~



i really hope that Maher Zain can and will come ;)) even sekejap pun xpela ;DD terfikir gak, mesti kecoh gila en nanti dia sampai IIUM.. memang students IIUM nih die-hard-fan of Maher Zain hehe~ kat library IIUM tuh everyday pasang lagu dia hek3~

LIKE KALAU SUKA.

2 comments:

  1. Berbesar hati kita menerima kedatangan en zain nih..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails