Tahniah skuad bola sepak Malaysia!

ok2 ni gambar lama, aku xtau ahlinya sape or banyak mane, so sekadar hiasan je la kot haha!


biasenye aku x amik kisah sangat dengan liga bola sepak negara kita nih huk3~ bukan nak kata aku x supportive, cuma aku lagi suka layan FIFA World Cup la, lagi banyak saingan dan pilihan hehe~

tapi kali ni aku ikut la gak update untuk perlawanan Malaysia dengan Indonesia nih, sebab tahu pasal match dulu 5-1 tu adehhh~ lagi2 tadi aku on the way balik umah tengah2 drive tu nampak kat highway sebelah nih banyak kereta dan motor konvoi ramai2 pakai baju belang2 hitam kuning bawak bendera Malaysia.. wahhh patriotik ke semangat kebolaan ke aku x tau la hehe.. then ade aku ternampak satu krete satria nih, bawak bendera Malaysia, ok biase la tu.. then tengok driver, hahaha siap pakai macam satu sut pakaian harimau malaya tuh haha! comel, kira supportive la gak en hehe~

so, tahniah kepada skuad bola sepak Malaysia, berjaya jaringkan gol 3-0 tadi, keep up the good work k on 29th nanti.. kalau x nanti kena ganyang lagi huhuhu susahh wooo~ k chaiyok2!! aja2 hwaiting!! eh2 silap bahasa :PP TERUSKAN USAHA!!! :D

LIKE KALAU SUKA.

2 comments:

  1. yep! semalam ak pegi stadiium tw!! smgt x?? haha

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas informasi tentang bola sepak ini =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails